Bedrijfsvloeren koopt u bij Veka

bedrijfsvloer

Een goede vloer voor op de werkplek is onontbeerlijk dus het is zaak dat u ervoor zorgt dat deze helemaal geschikt is om er het werk te doen dat u als ondernemer wilt. Bij Vekavloeren kunt u terecht voor professionele vloeren voor iedere sector. Zoals Vekavloeren zelf zegt: “In welke branche u ook werkt, wij hebben een passende vloer die voldoet aan alle eisen”. Derhalve weet u dat u de beste keuze maakt als u voor een bedrijfsvloer naar Vekavloeren gaat.

Vloeren voor alle branches

Vekavloeren levert vloeren voor uiteenlopende branches. Als uw bedrijf in een van de volgende branches actief is, vind u er zeker een gedegen werkvloer. Vekavloeren verzorgt vloeren voor de Horeca, Mobiliteit, Retail, Sport & Recreatie, Industrie & Productie, Gezondheidszorg & Welzijn en voor kantoor. Zoals zij zelf zeggen: “Bij Veka hebben we ruime ervaring met uiteenlopende branches. We begrijpen de eisen die aan een vloer gesteld worden. Van hygiëne, comfort en antislip tot belastbaarheid en HACCP”.

Vloeren die aan de juiste eisen voldoen

Volgens Veka bent u bij deze aanbieder aan het juiste adres als het gaat om geschikte vloeren voor uw organisatie. Om ervoor te zorgen dat uw werknemers goed en prettig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren hoort daar uiteraard een goede vloer bij. Op die manier kunnen zij werken volgens de geldende normen en voldoet de werkruimte aan alle eisen die volgens de wet gesteld worden. En een goede werkomgeving, waar de vloer ook absoluut bij hoort, leidt alleen maar tot een grotere productiviteit dus dit is voor u als ondernemer ook uitermate gunstig.

Vloeren voor de Horeca

Heeft U een horecaonderneming? Dan kunt u voor vloer én advies ook terecht bij Veka. Hun vloeren zijn geschikt voor alle horecagelegenheden die u maar kunt bedenken. Het maakt niet uit of u een restaurant, café, bistro, ijssalon, discotheek, snackbar heeft of wellicht een andere gelegenheid die niet eens in dit rijtje genoemd wordt, Veka heeft er een geschikte vloer voor. Kijk goed wat er allemaal te koop is, win advies in en laat ook altijd een vrijblijvende offerte maken zodat u weet waar u aan toe bent.
vloer kantoor

Vloeren voor Mobiliteit, Retail, Sport & Recreatie

Bij de mobiliteitssector kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een vloer in een garage, terwijl onder Retail werkelijk van alles geschaard kan worden. “Een vloer geschikt voor modehuizen, bloemisten, supermarkten, viswinkels, bakkerijen, tuincentra en kappers”, aldus Veka zelf. En bij Sport & Recreatie kiest u voor een “vloer geschikt voor kantines, fitnesszalen, kleedkamers, dug-outs, sportvelden, schaatsbanen, dojo’s, materialenhokken, doucheruimtes”.

Vloeren voor Industrie, Gezondheidszorg en Kantoor

Tenslotte wordt er ook gewerkt aan vloeren die speciaal geschikt zijn voor het zwaardere werk. Hierbij kunt u denken aan een vloer voor in een magazijn of productiehal waar veel gereden en gelopen wordt en die wel tegen een stootje moet kunnen. Een vloer waar dagelijks veel overheen gelopen wordt en waarbij hygiëne van het grootste belang is, vindt u onder andere in ziekenhuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra. Als laatste categorie wordt het kantoor genoemd want ook daar wilt u natuurlijk een goede vloer zodat uw kantoor prettig is om in te werken en een goede professionele uitstraling heeft.

Informeer naar de mogelijkheden

Wat voor vloer u ook zoekt voor welk pand dan ook, informeer altijd eerst naar de mogelijkheden bij Vekavloeren. Het Active Health Center in Den Haag heeft zo de perfecte vloer voor hun fitnesscenter gevonden.
Neem voordat u een vloer uitkiest altijd even een kijkje op de website van Veka zodat u weet wat voor vloeren er zijn om uit te kiezen en win advies in zodat u de juiste vloer in uw etablissement krijgt. Staat uw soort bedrijf er nu niet bij? Dan heeft Veka ook nog een ander aanbod waarbinnen u een kijkje kunt nemen en wellicht wel de juiste vloer vindt!