Vul onderstaand formulier in
Ontvang gratis en vrijblijvend tot 5 offertes
Vergelijk en bespaar tot 40%

 

Vraag 4 gratis offertes aan van specialisten in uw regio en bespaar tot 60% in combinatie met subsidie. Wees er snel bij en maak de beslissing voordat het subsidie potje op is!

  1 Uw regio Ontvang de
  beste deal

  2 Uw opdracht

  Bouwjaar vóór 1920Bouwjaar tussen 1920 en 1976Bouwjaar tussen 1977 en 1984Bouwjaar tussen 1985 en 1991Bouwjaar ná 1991

  Vloer of kruipruimte isolerenDak isoleren

  Spouwmuur isolerenVloer of kruipruimte isolerenDak isoleren

  Vloer of kruipruimte isolerenSpouwmuur na-isolerenDak isoleren

  Spouwmuur na-isolerenDak isolerenVloer of kruipruimte isoleren

  Dak isolerenVloer of kruipruimte isoleren

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  Schuin dakPlat dak

  3 Uw gegevens

  Dhr.Mevr.


  Bespaar tot 60% in combinatie met subsidie

  Isolatie subsidie 2020

  Door de subsidie energiebesparing wordt je woning isoleren een stuk aantrekkelijker. Om in aanmerking te komen voor de subsidie isolatie regeling moet je minimaal 2 energiebesparende maatregelen laten uitvoeren. Je voordeel kan oplopen tot ruim 20%. Je kunt kiezen voor dak isolatie, spouwmuur isolatie, vloerisolatie, gevel isolatie en het aanbrengen van hoogrendementsglas.

  Het isoleren van je woning heeft alleen maar voordelen en zal bijdragen aan meer woongenot. Het wooncomfort neemt toe, immers de woning blijft in de winter behaaglijk warm en in de zomer veel koeler. Daarnaast is het isoleren van de woning ook beter voor je gezondheid. Denk aan vochtproblemen en ongedierte. De voordelen van woning isolatie kan je hier nog eens rustig nalezen.

  Besparing van woning isolatie

  Dat je met woning isolatie geld kunt besparen op je energie kosten dat wist je natuurlijk al. Maar weet je ook hoeveel je per jaar kan besparen op de energiekosten als je besluit om nu je woning te isoleren? Met de huidige isolatie subsidie wordt de terugverdientijd van je investering behoorlijk verkort. Bovendien zal je woning in waarde stijgen als je besluit om te investeren in isolatie.
  Wij hebben de besparingen voor je op een rij gezet:

  • Spouwmuur isolatie: besparing tot €210 per jaar. Eenmalige kosten ongeveer €800,-
  • Vloerisolatie: besparing tot €160 per jaar. Eenmalige kosten ongeveer €1400,-
  • Dakisolatie: Besparing tot €500 per jaar. Eenmalige kosten voor een schuin dak €4000,-
  • HR++ glas: Besparing tot €240 per jaar. Eenmalige kosten ongeveer €3100,-

  subsidie isolatie
  Voor een vrijstaande woning zal het voordeel nog verder oplopen. Wacht dus niet te lang en maak gebruik van deze regeling. Een woning die niet geïsoleerd is verbruikt per jaar ongeveer 3200 m3 gas voor de verwarming. Een geïsoleerde woning verbruikt slechts 700 m3 gas en dat scheelt dus ruim €1600 per jaar!
  Heb je even geen geld? Maak dan gebruik van de energiebespaarlening. Met een rente van slechts 2% kunt u eenvoudig een financiering aanvragen voor woning isolatie.

  Isolatie experts uit jouw eigen regio

  Als je bovenstaand formulier invult dan ontvang je gratis en vrijblijvend tot 5 offertes voor woning isolatie. Wij werken met isolatie experts uit jouw eigen regio en zij zijn precies op de hoogte van de isolatie subsidie regeling. Zij kunnen je dan ook goed informeren wat de mogelijkheden zijn zodat je volledig gebruik kunt maken van de isolatie subsidie regeling 2020.